Educatieve paardrijvakanties

(12-18)

1, 2, 3 of 4 weken

 

 

 

Engels, 5 dagen, 2 uur per dag --- Paardrijden, 7 dagen, 3 uur per dag

Onder supervisie van deskundigen op ruitersportgebied rijdt iedere gast in gezelschap van onze Engelse cliënten in een groep die is aangepast aan individuele capaciteiten. De rijlessen omvatten de drie belangrijkste disciplines: dressuur, jachtspringen en cross country.

Het onderricht in de Engelse taal wordt door bevoegde taalleraren in een klaslokaal gegeven. Wij maken gebruik van een grote verscheidenheid van audiovisuele onderwijsmiddelen om de belangstelling te stimuleren en het leren te vergemakkelijken.

Wij moedigen onze gasten aan om hun Engelse taalvaardigheid voortdurend aan de praktijk te toetsen en zijn trots op de vele blijvende vriendschappen (correspondentievrienden, uitwisselingen) die wij in de loop der jaren tot stand hebben helpen brengen.

 

Wij bieden accommodatie met volledig pension en een keus uit gedeelde of eenpersoonskamers, alle centraal verwarmd en voorzien van beddengoed en handdoeken. Onze gasten kunnen gebruikmaken van een recreatielounge, inclusief satellit-tv, video en spelletjes. Wij zorgen voor 24-urig toezicht door volwassenen.

Tijdens hun verblijf kunnen onze gasten allerlei geschikte activiteiten ondernemen en bezienswaardigheden bezoeken.

All gasten die in het centrum verblijven ontvangen een eindcertificaat.

 

 

 

 

 

Spring House Group | Burn Bridge | HARROGATE | North Yorkshire | HG3 1PW | England
Tel: 00 44 1423 871894        Fax: 00 44 1423 871907        E-Mail: information@springhousegroup.com

Spring House Group Ltd. No 4189857        Harrogate Riding & Language Centre Ltd No. 4184911